tag:blogger.com,1999:blog-6228452075925260256.post4039254966812611308..comments2024-03-26T14:18:22.373+02:00Comments on Kipróbált és bevált receptek ...: Tökmagkrémes csavart rúdOkkihttp://www.blogger.com/profile/09937515989088009121noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6228452075925260256.post-17045660309914992072022-02-04T10:06:49.994+02:002022-02-04T10:06:49.994+02:00Köszönöm szépen! :)
A búzasikér azért kell, hogy a...Köszönöm szépen! :)<br />A búzasikér azért kell, hogy a kenyér bélzete foszlós, levegős és laza legyen, és ne túl tömör, morzsalékos. Mivel a tk lisztnek magas a rost tartalma, ezért kisebb a sikér tartalma és ezt kell pótolni. Amennyiben fehér búzalisztre cseréljük a teljes kiőrlésű liszt egy részét, akkor nem szükséges a sikér. Okkihttps://www.blogger.com/profile/09937515989088009121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228452075925260256.post-3515521864638932502022-02-02T23:34:19.273+02:002022-02-02T23:34:19.273+02:00Nagyon szépek lettek. Miért kell bele sikér?Nagyon szépek lettek. Miért kell bele sikér?Anihttps://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228452075925260256.post-54063476265049255082022-01-31T10:38:09.426+02:002022-01-31T10:38:09.426+02:00Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy! :)Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy! :)Okkihttps://www.blogger.com/profile/09937515989088009121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6228452075925260256.post-12262804054919883402022-01-29T21:34:07.793+02:002022-01-29T21:34:07.793+02:00Olyan csodás ez a recept, a kép, hogy tényleg nagy...Olyan csodás ez a recept, a kép, hogy tényleg nagyon megkívántam... szuper vagy!teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.com