2013. május 11., szombat

Vendégblogger az Erdélyi Konyhába :)


Kedves Olvasóim,

örömmel osztom meg Veletek, hogy az Erdélyi Konyha Gasztromagazin májusi számában két receptem is megjelent, mint vendégblogger. :)
Ez számomra nagy megtiszteltetés és talán a blogger "munkásságom" elismerése is, illetve biztatás a jövőre nézve hogy továbbra is megosszam sütijeimet és főztjeimet.
Mivel egyre úgy érzem, hogy a kelt tészták a kedvenceim, ezért a beküldött két recept is hasonló volt, és pedig a:


- Tepertős napraforgó
- Kókuszos roló

Ezúttal is szeretném megköszönni Aledának a felkérést, nagyon kedves volt, hogy rám gondoltál. :)

És természetesen köszönöm Mindenkinek az eddig gratulációkat! :)

14 megjegyzés:

  1. Fogadd őket tőlem is. Nagyon jó recepteket hoztál a lapba. Sütő Edith :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok itt is neked ! További sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is a sikeredhez:) Nagyon jó mindkét recept, engem most a kókuszos roló fogott meg, nem tudom itt van-e a blogon, majd utánanézek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Igen, fent van már blogon és ebbe a bejegyzésbe is belinkeltem, úgy hogy csak kattints rá és odavisz. :)

      Törlés
  4. Én is gratulálok, nagy szó az ilyen megjelenés. A Kókuszos rolód egyszerűen fantasztikus!

    VálaszTörlés
  5. Szívből gratulálok Neked, megérdemelten kerültél be az újságba! :)

    VálaszTörlés
  6. Most itt a bejegyzésed, olvashatom is. Itt is gratula:-)

    VálaszTörlés
  7. Mindenkinek köszönöm a gratulációkat! :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok!! A kelt tésztáidat én is megcsodálom, persze a többit is, de köztudott, hogy én is kelt tészta rajongó vagyok. ;-)
    A kókuszos roló most nagyon felcsigázott... :))

    VálaszTörlés
  9. Keresem a receptet egy etelhez amit az en erdelyi szarmazasu csaladom ugy hivott hogy "paprikas paprika tejfolosen"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen, üdvözöllek a blogon. :)
      Ami a receptet illeti, a blogon csak a csirkepaprikás van fent, amit ezen a linken megtalálsz: http://abroszra-valo.blogspot.ro/2011/06/csirkepaprikas.html
      De természetesen bármilyen paprikásba lehet tejfölt tenni, amitől még finomabb lesz. :)

      Törlés