2013. május 11., szombat
Vendégblogger az Erdélyi Konyhába :)
Kedves Olvasóim,
örömmel osztom meg Veletek, hogy az Erdélyi Konyha Gasztromagazin májusi számában két receptem is megjelent, mint vendégblogger. :)
Ez számomra nagy megtiszteltetés és talán a blogger "munkásságom" elismerése is, illetve biztatás a jövőre nézve hogy továbbra is megosszam sütijeimet és főztjeimet.
Mivel egyre úgy érzem, hogy a kelt tészták a kedvenceim, ezért a beküldött két recept is hasonló volt, és pedig a:
- Tepertős napraforgó
- Kókuszos roló
Ezúttal is szeretném megköszönni Aledának a felkérést, nagyon kedves volt, hogy rám gondoltál. :)
És természetesen köszönöm Mindenkinek az eddig gratulációkat! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Fogadd őket tőlem is. Nagyon jó recepteket hoztál a lapba. Sütő Edith :)
VálaszTörlésGratulálok itt is neked ! További sok sikert kívánok!
VálaszTörlésGratulálok én is a sikeredhez:) Nagyon jó mindkét recept, engem most a kókuszos roló fogott meg, nem tudom itt van-e a blogon, majd utánanézek:)
VálaszTörlésKöszönöm szépen! :)
TörlésIgen, fent van már blogon és ebbe a bejegyzésbe is belinkeltem, úgy hogy csak kattints rá és odavisz. :)
Szívből gratulálok Iza!
VálaszTörlésGratulálok! :)
VálaszTörlésGratulálok
VálaszTörlésÉn is gratulálok, nagy szó az ilyen megjelenés. A Kókuszos rolód egyszerűen fantasztikus!
VálaszTörlésSzívből gratulálok Neked, megérdemelten kerültél be az újságba! :)
VálaszTörlésMost itt a bejegyzésed, olvashatom is. Itt is gratula:-)
VálaszTörlésMindenkinek köszönöm a gratulációkat! :)
VálaszTörlésGratulálok!! A kelt tésztáidat én is megcsodálom, persze a többit is, de köztudott, hogy én is kelt tészta rajongó vagyok. ;-)
VálaszTörlésA kókuszos roló most nagyon felcsigázott... :))
Keresem a receptet egy etelhez amit az en erdelyi szarmazasu csaladom ugy hivott hogy "paprikas paprika tejfolosen"
VálaszTörlésKedves Névtelen, üdvözöllek a blogon. :)
TörlésAmi a receptet illeti, a blogon csak a csirkepaprikás van fent, amit ezen a linken megtalálsz: http://abroszra-valo.blogspot.ro/2011/06/csirkepaprikas.html
De természetesen bármilyen paprikásba lehet tejfölt tenni, amitől még finomabb lesz. :)