2021. november 21., vasárnap

TELEPOCAK KARÁCSONYRA


 TELEPOCAK KARÁCSONYRA AKCIÓ, hogy minél kevesebb gyerek maradjon éhesen az idei ünnepen!


Így foglalhatnám össze azt a nagyszerű kezdeményezést, melyet Szöllősi-Kiss Orsi hívott életre, azzal a céllal, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek segítsünk szebbé tenni az Ünnepet. Még pedig úgy, hogy közösen egy karácsonyi receptes képeskönyvet készítünk, melynek értékesítéséből befolyt TELJES ÖSSZEGET élelmiszer csomagok összeállítására fordítanánk.

Megtiszteltetést volt számomra két recepttel is hozzájárulni ennek a könyvnek a megszületéséhez! 

Te is támogathatod, hogy minél több élelmiszer csomagot lehessen összeállítani, azzal, hogy december 15-ig, 1000 forintért megvásárlod ezt a karácsonyi receptgyűjteményt e-book formájában a következő linken: https://etelfotozastanfolyam.hu/telepocak 

Még több információt a kezdeményezésről itt olvashatsz

Szeretném megköszönni a csapat minden tagjának az egyéni és közös munkát, illetve Orsinak, hogy összefogta, irányította és segített, hogy ilyen szép könyvet tudjunk létrehozni. Hasonlóképpen nagy köszönet Kinga és  Eszter a munkátokért! :)

Köszönet a CEWE Magyarország Kft-nek is, hogy a könyv limitált számú, nyomtatott formában is megjelenhetett, ami már elővételben elfogyott!


Hálás köszönet mindenkinek, aki megvásárolja a könyvet vagy megosztja az akció hírét, ezáltal is támogatva a rászoruló gyerekek karácsonyát!

6 megjegyzés:

  1. Már én is olvastam erről. Gratulálok, hogy bekerültél. Sejtettem is a képeid alapján, hogy kell lenni valahol egy mentornak a háttérben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Ani! :)
      Örülök, hogy észrevehető a fejlődés képek terén.

      Törlés
  2. Remek ötlet!
    A személyes segítség fontos számomra, ezért IS, és nem akció szerűen támogatok egy árva kisfiút, hogy ne hűljön ki a kályha, legyen pénz gyógyszerre, s meleg ruhára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Márta! :)
      Nagyon szép dolog egy árvát támogatni, bárcsak többen megtehetnék!

      Törlés
  3. Szép elhatározás és megvalósítás volt, neked pedig külön gratulálok, hogy a receptjeidből is bekerültek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Katalin! :)
      Nagy öröm volt számomra, hogy részt vehettem ebben a kezdeményezésben. Most már csak remélni tudom, hogy minél több emberhez eljut a hír, és sokan fogják támogatni. :)

      Törlés