2022. november 16., szerda

TELEPOCAK KARÁCSONYRA



TELEPOCAK KARÁCSONYRA AKCIÓ, 
hogy legyen tele minden gyerek pocak! :)


A Telepocak az Előbb fotózunk, aztán eszünk és a Pénzügyi Térkép közös jótékonysági kezdeményezése a CEWE támogatásával, melynek célja, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek segítsünk szebbé tenni az Ünnepet. Még pedig úgy, hogy közösen egy karácsonyi receptes képeskönyvet készítünk, melynek értékesítéséből befolyt TELJES ÖSSZEGET élelmiszer csomagok összeállítására fordítjuk.

A tavalyi év hatalmas sikere után, megtiszteltetés és öröm volt számomra,  hogy idén is részese lehettem ennek a nagyszerű kezdeményezésnek! A tavaly ezzel a jótékonysági akcióval 2 000 000 Ft-ot sikerült gyűjteni, amiből 79 családnak és 240 kisgyereknek tudtuk biztosítani a napi 5 étkezést a 2 hetes téli szünetre. 

Hatalmas teljesítmény volt, viszont az idén ezt szeretnénk túlszárnyalni, és ehhez a ti segítségetekre is szükség van!

TE is támogathatod, hogy minél több élelmiszer csomagot lehessen összeállítani, azzal, hogy december 13-ig, 1000 forintért megvásárlod ezt a karácsonyi receptgyűjteményt e-book formájában a következő linken: https://etelfotozastanfolyam.hu/telepocak/

Még több információt itt olvashatsz.

Szeretném megköszönni a csapat minden tagjának az egyéni és közös munkát, illetve Orsinak, hogy összefogta, irányította és segített, hogy ilyen csodaszép könyvet tudtunk újra létrehozni. 

Hálás köszönet mindenkinek, aki megvásárolja a könyvet vagy megosztja az akció hírét, ezáltal is támogatva a rászoruló gyerekek karácsonyát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése