2023. november 11., szombat

TELEPOCAK KARÁCSONYRA

 


TELEPOCAK KARÁCSONYRA AKCIÓ,  
hogy legyen tele minden gyerek pocak! :)


Mindig elégtétel számomra, ha a süteményeim és az általam kipróbált receptek által mások számára örömet szerezhetek. Akár egy olvasómtól kapott pozitív visszajelzés, akár a kisfiam és a férjem dicséretéről legyen szó.

Az utóbbi három év ezen időszakában a Telepocak akció pedig egy külön lehetőség számomra, hogy mások Ünnepét is szebbé tehetem. 

Ebben a bejegyzésben, arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ti is támogassátok ezt a kezdeményezést azzal, hogy megvásároljátok a receptes képeskönyvet e-book formájában. A befolyó teljes összeget élelmiszer csomagok összeállítására fordítjuk.

Minden részletet megtaláltok a www.telepocakkaracsonyra.hu oldalon.

Ezúton is köszönöm Előbb fotózunk, aztán eszünk és a Pénzügyi Térkép közös jótékonysági kezdeményezését! Köszönöm a lehetőséget, hogy az én receptem is bekerülhet a CEWE Magyarország Kft által támogatott, limitált számú, nyomtatott formában is megjelentetett képes receptkönyvbe.

Akár csak az előző két alkalommal, az idén is megtiszteltetés volt a számomra, hogy részese lehetek ennek az akciónak, és bízom benne, hogy minél nagyobb összeget sikerül összegyűjteni, ezáltal több gyereknek szebbé tenni az ünnepet!


Hálás köszönet mindenkinek, aki megvásárolja a könyvet vagy megosztja az akció hírét, ezáltal is támogatva a rászoruló gyerekek karácsonyát!

1 megjegyzés: