2016. február 4., csütörtök

Szakácsmustra 15. forduló - Összefoglaló


Lezárult a Szakácsmustra 15. fordulója is, nagy köszönet mindenkinek a részvételért!
Ugyan sok jelentkező nem volt, viszont sikeresnek mondhatom, legalábbis a számomra, hisz tanultam pár új receptet, amit hamarosan kifogok próbálni. :)

Nézzük hát a beküldött finomságokat:

1. Elsőre Zsuzsa, a "Zsuzsiafazekban" blog írója jelentkezett a játékra, aki egy gyorsan elkészíthető sült raviolit választott és készített el. Persze házilag is ellehet készíteni a raviolit, kinek ideje engedi, de aki egy gyors vacsorát vagy ebédet szeretne, a bolti ravioli is tökéletes. Engem meggyőzött, hamarosan kipróbálom. :)


2. Éva, a "Takarékos konyha" blog írója sem váratott magára, és elkészítette erre a fordulóra a csokoládés pöfeteget . Aki szereti a jó tömény csokis édességeket, annak mindenképpen ajánlom kipróbálásra, biztosan nem fog csalódást okozni. :)


3. Pitelány, a "Tuparnaeshabvero" blog írója, két édességet is választott.
Elsőként egy citromos, mákos kalácsot nézett ki, amit elég alaposan átalakított, hisz az egyik fő alapanyagot, a mákot lecserélte dióra. Szerintem mind mákkal, mind pedig dióval nagyon finom lehet.:)


4. A másik finomság, amit Pitelány küldött erre a fordulóra, az egy gluténmentes cukkinis-mandulás torta. Egyszerű kis tortácskának tűnik, viszont a mandulának, vajnak és krémsajtnak köszönhetően, egy igazi energiabomba. :)


5. Konyhavirtuóz, a hasonló elnevezésű blog írója, egy nagyon guszta csokis kekszet sütött. Bevallom őszintén, amikor megláttam az elküldőtt képet, ha tehettem volna pár darabot elemeltem volna, annyira megkívántam. Nagyon finom lehet, csokikedvelőknek kötelező darab. ;)


6. És végül, jómagam is készültem egy sajtkrémes muffinnal, amit amilyen könnyen elkészíthetünk, pont olyan könnyen el is tüntethetünk a tányérról. :) Egy bögre tejjel vagy tejes kávéval kitűnő reggeli lehet, akár tízórai is, vagy csak úgy egy kis kényeztetés gyanánt. ;)


Köszönöm még egyszer a részvételt, és remélem, hogy a következő fordulóban egy kicsit többen leszünk! A stafétát ezúttal átadnám  Konyhavirtuóznak, kinek kívánok sikeres fordulót sok résztvevővel! :) 

4 megjegyzés:

  1. Finom kis receptek jöttek össze! Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  2. hehe, én voltam az egyetlen, aki nem sütit választott :-D (Táncoló fakanál a blog neve ;-) )köszönöm a játékot.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálatos, hogy mindenki csak süteményt választott,pedig sok finomságot ismerek M.S kedvenc amerikai tv sztártól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt egy sült ravioli recept is a beküldök között, de valóban inkább az édességek domináltak. Szívesen olvastuk volna az általad kiválasztott finomságot is. :)

      Törlés